Referencer

Det virker! Mere præcist kan det vist ikke siges. Før jeg blev healet hos Paul, tænkte jeg, at healing var noget sært alternativt og uden effekt. Jeg tog fejl. Healingen har både hjulpet mig med fysiske elementer som en smertefuld bækkenløsning og mentale elementer som stress. Smerterne blev lindrede og forsvandt, og stressen blev til ro i hele kroppen. Og så er healing hos Paul helt nede på jorden og afslappet. Paul har uden tvivl mine allervarmeste anbefalinger – for det virker!

Tanja Orlovska, cand. mag.

Jeg oplever Paul som et meget varmt menneske med stor empati og indlevelse, og hans healing giver megen energi og indre fred. Jeg har også glæde af Pauls rådgivning, og da han er både analytisk og intuitiv, får jeg både stof til hovedet og hjertet. Jeg kan varmt anbefale Paul!

Eva, jurist

Paul Bridgwater er en af de bedste healere jeg kender, med overbevisende resultater der taler for sig selv. De varmeste anbefalinger.

Helle Hewau, cand. psyk.

Min krop nærmest svæver ud af klinik-døren, jeg er let om hjertet og har vat i kroppen…De næste par dage er jeg stadig meget afslappet, og myoserne imellem skulderbladene har ikke ladet høre fra sig siden. Jeg er positivt overrasket over, hvor godt et trip man kan få på den varme luft!

Katja Maria Salomonsen, journalist, artikel i BT d. 29/6-08

Det er sjældent, man anbefaler noget, man ikke forstår, men det gør jeg gerne med healing ved Paul Bridgwater. Her er det hænderne, der “taler” et sprog, som kun kroppen forstår. Paul Bridgwater har en både jordnær og åndelig tilgang til healing, som virker betryggende og professionel. Det bliver aldrig langhåret og tænkt. Resultaterne taler for sig selv, når man mærker reaktionerne i kroppen.

Lars Bugge, forfatter

Jeg har flere gange haft stort udbytte af Paul Bridgwaters healing, bl.a. da jeg tidligere havde gener med “knuder” på stemmebåndet. I mit arbejde som lærer var det et stort problem for mig at have problemer med stemmen. Healingen fjernede smerterne og fungerede perfekt i kombination med mine besøg hos en talepædagog. Udover at fjerne smerterne, virkede healingen afslappende og gav mig energi. Min normale skepsis overfor alternativ behandling blev her gjort til skamme.

Susanne Rydahl-Torp, cand. mag.

Omtale i Kristeligt Dagblad