Arkiver

Siri Agnes Karlsen – Nær Død

I 2017 havde Siri Agnes Karlsen en nærdødsoplevelse, der var med til redde hendes liv. Hun bekæmpede en bakteriel infektion og fik tre gaver med sig i form af styrke, evnen til at sætte grænser og beskyttelse. 

Læs mere »

Lisbet Nielsens nærdødsoplevelser

Lisbet Nielsen led af alvorlige hjertefejl, da hun i 2018 blev indlagt på Rigshospitalet til operation. Under operationen oplevede hun en parallel virkelighed, hvor hun gentagne gange bevægede sig frem og tilbage gennem et langt rør af lys. For enden af røret var der både grumme skikkelser, der forsøgte at kvæle hende. og venlige væsener, der hjalp hende. Lisbet er sikker på, at det var kærligheden til hendes børn, der fik hende til at overleve. 

Læs mere »

Rachel Goodwin and Ascended Master Sarah

This is the 10th podcast in the series “Nærdødsoplevelser og Livsfortællinger” (Near-death experiences and and Life Stories).Rachel Goodwin is a channel and energy healer, who has been working with Sarah since 2006. Rachel’s work with Sarah has led to her publishing several books, among them “Sarah’s little book of Healing” and “Weaving the Strands of Sarayei”. 

Læs mere »

Marzcia Techau – Din Sjæl, Dit Liv

9. podcast i serien “Nærdødsoplevelser og Livsfortællinger”. Marzcia Techau er uddannet biolog, clairvoyant og healer. Hendes bog “Din Sjæl, Dit Liv” udkom i 2023. Bogen handler om, hvordan vi kan realisere vores potentiale som mennesker ved at forløse vores traumer og integrere sjælen i vores fysiske liv. 

Læs mere »

Marianne Davidsen-Nielsen: Fra terapi til bøn

Podcast nr. 8 i podcastserien “Nærdødsoplevelser og livsfortællinger”. Forfatter og psykoterapeut Marianne Davidsen-Nielsen fortæller om hendes terapeutiske tilgang til angst, hvordan man kan forholde sig til døden, og hvordan bøn giver mening i hendes liv. Podcasten slutter med en meditation over hjertebønnen: “Herre Jesus Kristus, forbarm dig over mig”.

Læs mere »

Mette Thygesens nærdødsoplevelse

Som 14-årig var Mette Thygesen udsat for en rideulykke og lå flere dage i koma. Hun oplevede at  forlade kroppen og blive draget mod et lys. Der fik hun besked om at vende tilbage og  “fortælle, hvad hun så”.  Herefter så Mette en række parallelle verdener styret af griskhed, uærlighed og begær.  Mette  har etableret den første gruppe af nærdødsoplevere i Danmark,  hvor deltagerne kan dele deres erfaringer. Se hjemmesiden ndo.dk for mere information.

Læs mere »

Stefan Green Meinel – Sjæl og Eksistens

Hvordan kan sjælen få mere plads? Det giver forfatteren og gestaltterapeuten Stefan Green Meinel svar på i sin bog: ”Sjæl og Eksistens” (2023). En bog, der beskriver, hvordan man som menneske kan leve mere autentisk ved at vedkende sig sine grundfølelser: Grundfølelser, der er et resultat af sjælens møde med eksistensen.

Læs mere »

Karl Mejlhofs drøm

I 2022 havde Karl Mejlhof en sælsom drøm om sin fætter Gunnar fra Sverige. I drømmen ligger Gunnar i en hospitalsseng med et slemt sår på højre hofte. Næste eftermiddag ringer Gunnars kone. Gunnar var blevet indlagt dagen før efter en faldulykke, og var død om natten. Oplevelsen har givet Karl Mejlhof flere spørgsmål end svar.

Læs mere »